Sobre Nosaltres

Aquest projecte neix a través d’uns entusiastes amics enamorats del grans vins de les terres Prioratines, de les seves meravelloses vessants vertiginoses de pedra pissarra.

 

L’objectiu és elaborar grans vins de la prestigiosa regió vitivinícola DOQ Priorat, recuperant aquells indrets on es va conrear vinya durant centenars d’anys, respectant l’orografia natural en vessant, i així portar les plantacions de les vinyes al límit de les seves possibilitats.

 

 

Per això, s’adjunta la força de la deessa Tanit, que va ser la més important de la mitologia cartaginesa de la seva època, junt amb les vessants vertiginoses prioratines, potents i la vegada seductores.

 

 


Els nostres productes

Etiqueta Tanit 2014

Tanit 2014

Tanit és el nostre primer vi procedent de diversos cellers de la DOCa Priorat envellit en barrica de roure durant 12 mesos.

La refexió de treure Tanit al mercat, es deu a voler aportar un gran vi i al  mateix temps ser una font de finançament amb un objectiu clar, recuperar els millors terrenys, aquelles vessants pissarroses junt amb les varietats de raïm autòcton. Junt amb l’esforç arribar a elaborar Excel.lents vins, buscan la seva excel·lència durant els propers anys.

 


Les nostres vinyes velles, Raïm "Samsó" del Priorat.


Vinyars Obagues de Bellmunt del Priorat- D.O.Q Priorat

   

Cellers Marzo & Font SA

C/ Alt Empordà nº18   43008 Tarragona

Info@cellersmarzofont.com